Tjäna pengar på att skriva

Content writer! Det är vad det brukar kallas. Då skriver du artiklar på allt från 300 ord till 800. Är du ny så kan du få en femtiolapp för en 300 ords text utan större krav på research och källhänvisningar. Själv tycker jag att 50 spänn är en lagom summa, då kan jag få ihop en text samtidigt som jag kollar tv eller något liknande.

-->
Det är bland annat folk som sysslar med det som jag gör med denna bloggen som vill ha texter skrivna. Människor som på ett eller annat sätt sysslar med internetmarknadsföring och inte hinner skriva all text själva, jag menar, de skulle ju kunna men de väljer att fokusera på annat istället. Själv skriver jag all text på sidorna själv men inläggen i bloggen kan ibland vara köpta från en content writer.

Så tillbaks till vilken typ av texter det gäller. Jag utgår ifrån den billigaste typen, den för 50 kr. Då handlar det som jag började skriva här, oftast om enklare texter eller rena bloggtexter för att ta hand om kontinuerlig uppdatering, vilket kommer bli ett ganska lätt jobb när du väl blivit varm i kläderna. Men skulle mottagaren ändå bli missnöjd, erbjud dem bara en omarbetninng av texten och ta inget betalt, det tjänar du på i längden. Här är nämligen tricket att få återkommande kunder, då kan det bli en mycket lönsam affärsidé.


Klicka på länken för att läsa mer om hur det kan gå till att skriva artiklar och tjäna pengar på 50lappen.se. Inlägget du kommer till kostade mig dessutom just 50 kronor på en uppdragssite.

* Tjäna extra pengar på att skriva på 50lappen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar