Om denna blogg

Den här bloggen siktar in sig på dig som vill ha en extra slant till sommaren. Jag ger inga lösningar på hur du ska bli rik och berömd, det är möjligt du kan bli det om du tar mina tips och idéer här på bloggen och arbetar heltid med dem, men det är isåfall en bonus.

Det började med att många av många av mina elever (jag är lärare) gnällde över hur svårt det är att få sommarjobb. Jag som då är musiker och intresserad av internetmarknadsföring började tjata på att de kunde skapa sina egna sommarjobb och bestämma själva hur mycket de vill tjäna och jobba. En del vill ha några hundra extra i månaden för att kunna hänga någon kväll extra på stranden och en del sparar till en långresa.

You name it!

Det är nämligen detta jag kan. Dra in extraslantar utan större ansträngning genom musicerande, skrivande och internetmarknadsföring.

Kolla in en massa andra snubbar om du vill bli miljonär på en gång, här har jag inget att erbjuda dig, men jag gör mellan 500-1500kr extra i månaden genom inte så mycket arbete och detta på en sajt, och det kan jag berätta om! (D.v.s när du är varm i kläderna kan du skapa fler sådana här små sajter och tjäna mer).

Så här hittar du, ibland generaliserade tips och råd, men det är bara för att jag själv förenklat dem för att hinna med dem på så kort tid som möjligt. Du kan alltid "go pro", så att säga, och min tanke är att till det ska jag länka till de stora tjejerna och grabbarna som verkligen kan de olika ämnena. Återigen, är du nöjd med lite extra slantar, då räcker mina råd!

-->

Gällande internetmarknadsföring/bloggande

Jag har flera sajter än en, men efterhand har jag skrotat dem för att den lilla tid jag har över räcker till att hålla en sajt fräsch och samtidigt så är jag ute och spelar ibland. Sajten du är inne på nu, www.egetsommarjobb.blogspot.se, är min andra sajt som jag tänker arbeta med från och med nu (januari 2013) och du kommer kunna följa hur det går för mig under sidan "Tid- och inkomstredovisning" så du verkligen får en bild av hur mycket tid jag lägger ner samt vad jag tjänar på denna sajt. Visar det sig att jag inte gör några slantar, jepp, då ska du verkligen leta upp någon annan som kan lära dig detta ;-)

Mvh
Per Sköld

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar